• 615

    ЧИ ПОТРІБНА ПРОМИВКА ДВИГУНА ПЕРЕД ЗАМІНОЮ МАСТИЛА?

    Промивочна рідина - це спецільна хімічна речовина, яка видаляє вуглецеві відкладення з системи мащення і з внутрішніх порожнин двигуна, покращуючи тепловідвід, відновлює рухливість поршневих кілець.

    Звучить чудово! Але чи справді вона потрібна?

    • 831

    ЩО СТАНЕТЬСЯ, ЯКЩО ЗАЛИТИ МАСТИЛО В АВТО ВИЩЕ ПОЗНАЧКИ?

    Найчастіше це стається при самостійній неповній заміні мастила, коли автовласник долив оливи "на око".

    Що ж відбувається в такій ситуації?

    • 715

    5 ПОРАД ПО ЗАМІНІ МАСТИЛА І МАСЛЯНОГО ФІЛЬТРА

    1. Не лінуйтеся часто міняти масляний фільтр. При сильному забруднені мастило потрапляє в двигун повз фільтруючий елемент, що критично впливає на роботу двигуна.

    2. Вакуумна "експрес" заміна оливи не панацея. Не дивлячись на всі переваги такої заміни, після неї в двигуні залишається дуже багато відпрацьованого мастила, чого можна уникнути при традиційному зливі. Тому рекомендуємо вакуумну заміну чергувати з традиційною.

    • 5

    ЯК ЧАСТО ПОТРІБНО МІНЯТИ МАСТИЛО

    Даємо кілька порад:

    Керуйтеся рекомендаціями виробника авто. Під час випробувань автомобіля виробники обов'язково проводять підбір оливи, яка найкраще підходить конкретному типу двигуна. Мова йде не про виробника чи марку мастила, а про допуск автовиробника по маслу до двигуна (набір букв і цифр, наприклад, VW 501.01). Також сам виробник вказує рекомендований інтервал заміни мастила. Цю інформацію можна знайти в сервісній книжці вашого автомобіля.

КАТЕГОРІЇ
АРХІВ
ПОПУЛЯРНІ СТАТТІ
НОВІ СТАТТІ
ОСТАННІ НОВИНИ
© Copyright 2020 Підприємство "Логос-Еко" у формі ТзОВ. Всі права захищені.
On-line запис
On-line запис