• 756

5 помилок при мийці авто взимку

Миєте машину самостійно чи віддаєте на автомийку?

В будь-якому випадку зверніть увагу на 5 найпоширеніших помилок, які допускають водії під час мийки свого автомобіля і більше ніколи їх не повторюйте. Інакше звична і проста справа може мати невиправні наслідки.

  • Бруд — не шкідливий для машини. Шар бруду захищає лакофарбове покриття? Ні, це — міф! Його велика кількість складно відмивається, тож доведеться використати багато хімічних засобів, що шкодить машині. Мийте авто 1 раз на тиждень, щоб уникнути цього.
  • З тепла в мороз! Перепад температур — ще одна загроза для авто, тому візьміть до уваги: -моментальний виїзд на мороз після мийки провокує замерзання рухливих елементів (замки, двері тощо); -влітку перед миттям поставте авто на 5-10 хв в тінь, щоб воно охолонуло. Сонце нагріває кузов, що спричинює утворення мікротріщин. Таким чином щітки прокладуть прямий шлях до утворення корозії.
  • Не висушене авто. Слідкуйте за тим, щоб на автомийці добре просушили машину стисненим повітрям і ганчірками. Переконайтесь, що персонал продув такі місця як, наприклад, зона фіксації дзеркал. Інакше там назбирається пил, а взимку утвориться лід.
  • Мию моторний відсік самостійно! Довіряти миття двигуна можна тільки професіоналам, оскільки один необачний рух — і ви зіпсували своє авто!
  • Близький контакт. Щоб не пошкодити лакофарбове покриття, слідкуйте за відстанню між машиною і розпилювачем. Вона має бути не меншою, ніж 15 см.

Автозасоби для розморожування замків, скла та силіконове мастило завжди з собою.

Якщо раптом на автомийці не дотримались усіх правил і на рухливі елементи замерзли, ці засоби завжди стануть у нагоді!

Будьте уважними навіть у дрібницях і тоді ваше авто буде ідеальним.

© Copyright 2020 Підприємство "Логос-Еко" у формі ТзОВ. Всі права захищені.
On-line запис
On-line запис