• 15.01.2022 14:34:00
  • В
  • 315

Що повинен мати в багажнику кожен автомобіліст?

Автомобіль має бути не лише комфортним, а й безпечним.

Потрібно бути готовим до будь-яких ситуацій в дорозі, тож ми зібрали список речей, які мають бути в кожного автомобіліста.

Найнеобхідніше

Перш за все, це набір, прописаний у ПДР: аптечка, вогнегасник, знак аварійної зупинки, жилет зі світловідбивачами. Без нього можуть у будь-який момент поїздки виникнути запитання від поліцейських.

У поїздці може трапитися будь-що, серйозне чи не дуже. У будь-якому випадку, варто мати базовий набір інструментів, щоб виправити поломку або ж хоча б дати можливість автомобілю добратися до найближчої СТО (ключі, викрутки, домкрат, запасне колесо тощо).

Рекомендоване

Трапляється так, що у довгій дорозі можна не розрахувати кількість бензину, тож краще мати у багажнику герметично закриту каністру з паливом. Якщо ж не хочеться постійно його возити з собою, подбайте хоча б про порожню ємність для бензину і шланг.

Якщо акумулятор “сів”, вам знадобляться дроти для “прикурювання”, щоб можна було підзарядити його від іншого авто.

Також добре мати ліхтарик, адже поломка може статися у темний час доби.

Бажано покласти в багажник

Якщо є місце, можна додати ще кілька речей, що не будуть зайвими. Наприклад, антифриз, щітки для чищення, рідини, що запобігають замерзанню палива.

Звісно, є безліч речей, які можна мати із собою, вирушаючи в дорогу, однак наголосимо, що варто обирати лише необхідне, щоб не за багажник чи салон.

Це не лише заповнює простір, а й збільшує витрату палива, оскільки є додатковим вантажем.

Сподіваємось, інформація була корисною! І бажаємо вам безпечних поїздок!

© Copyright 2020 Підприємство "Логос-Еко" у формі ТзОВ. Всі права захищені.
On-line запис
On-line запис