• 19.08.2021 10:05:00
  • В
  • 329

Топ-7 додатків для водіїв

Як зробити звичний день за кермом комфортнішим та приємнішим?

Зовсім просто. У нагоді вам стануть ТОП-7 додатків.

Waze

Дозволяє відстежувати ситуацію на дорогах у режимі реального часу. При наявності заторів та інших небезпек, він запропонує інший маршрут. Досить зручно, враховуючи ситуацію з ремонтом дороги в місті Луцьк!

Park My Car

Зберігає точне розташування вашого автомобіля. Варто вказати у додатку геолокацію транспорту, і він забезпечить вам зворотню дорогу до авто за картою. Ідеальний застосунок, коли знаходишся в новому місці.

Check Engine.

Це діагностичний довідник, в якому зібрано більше, ніж 96 % розшифрованих кодів помилок роботи двигуна для всіх блоків керування (B, C, P, U). Досить зручно, що програма працює без підключення до мережі.

Car Scanner ELM OBD2

Ще один додаток для визначення неполадок автомобіля.

Road Helper

Призначений для водіїв усіх транспортних засобів, який дозволяє безплатно попросити допомоги у разі несправності. Ви описуєте, що сталось, де вас можна знайти, залишаєте контактні дані й чекаєте на допомогу.

Toplyvo Ua

Дозволяє купувати паливо за гуртовими цінами. Крім того, можна ділитися талонами з іншими користувачами буквально за кілька хвилин.

Driver Notes

Додаток нагадує про технічне обслуговування, узагальнює статистику, веде облік на витрати палива та подій, що відбуваються з автомобілем.

© Copyright 2020 Підприємство "Логос-Еко" у формі ТзОВ. Всі права захищені.
On-line запис
On-line запис