• 674

Потрапив у яму: що робити?

Всі ми знаємо, що дороги не скрізь ідеально рівні. В багатьох дворах та на дорогах трапляються ями, у які можна потрапити на доволі великій швидкості, не помітивши їх ввечері чи після дощу.

Тому сьогоднішній допис буде корисний всім лучанам на авто! Збережіть собі!

Що ж передусім потрібно перевірити, якщо ваше авто потрапило в яму?

Шини

Отримують перший удар: розшаровується протектор, виникають випуклості збоку, гума спускається. Може знадобитися навіть їх заміна.

Колеса

На дисках виникають сколи або ж вони тріскаються, гнуться. Косметичні дефекти виправлять спеціалісти, а гірші наслідки вимагають заміни дисків.

Підвіска

Ламаються амортизатори, шарніри, пружини, тому вона більше не здатна боротись з ямами. Потрібно пройти діагностику і вирішувати проблеми, що виникли.

Вихлопна система

Втрачає щільність сполучення. Наслідками цього, як мінімум, є нехарактерні звуки. Але зазвичай система втрачає потужність і вихлопні гази потрапляють у салон.

Кузов

Це стосується автомобілів з низькою підвіскою. На ньому виникають подряпини, сколи або ж порушується загальна геометрія.

Тож будьте уважні та обережні на дорозі! І після потрапляння в яму на швидкості огляньте авто або ж пройдіть повну діагностику.

© Copyright 2020 Підприємство "Логос-Еко" у формі ТзОВ. Всі права захищені.
On-line запис
On-line запис