• 391

Різновиди мастил для садової техніки

Купуючи садову техніку, ми сподіваємося, що вона служитиме нам багато років. Але не всі знають, що термін служби обладнання залежить від правильного догляду за ним. Основним помічником у підтримці стабільної роботи і продовження термінів експлуатації є моторне мастило.

Як і в автомобілях, мастила для садово-паркової техніки поділяються на кілька категорій.

  • 2-тактні Призначені для техніки з 2-тактним двигуном: мотоциклів, мопедів, бензопил, газонокосарок. Можуть бути мінеральні і напівсинтетичні. Використовуються в якості масляно-паливної суміші, в пропорції, що рекомендована виробником техніки. Окремо варто виділити сучасні 2-тактні мастила розроблені спеціально для використання в садовій техніці. Вони містять присадки, що зменшують утворення диму (green garden).
  • 4-тактніВикористовуються для змащення 4-тактних двигунів.
  • ➖ 4Т 10w30 — використовується для садово-паркової техніки: газонокосарок, культиваторів, генераторів, мотопомп, снігоприбиральних машин і т.д. Мають високу стійкість до перепадів температур, а також захищають техніку при інтенсивному використанні.

    ➖ 4Т 10w40 — застосовується в системах змащення сучасних 4-тактних двигунів мотоциклів, квадроциклів, скутерів і іншої мототехніки з будь-яким видом зчеплення. Відмінно захищає двигун від перегріву, зменшує димність і токсичність вихлопів.

  • Pilan Спеціальне всесезонне мастило для ланцюгів. Використовується для змащення ланцюгів бензопил ручної і автоматичної системи змащення. Захищає від корозії, забезпечує швидке і чисте різання, збільшує термін служби бензопил.
  • Компресорне мастило Використовується для змащення компресорного обладнання. Містить пакет присадок, що гарантує тривалий термін служби агрегата.
  • Купити якісне мастило для садово-паркової техніки можна на станціях Логос-Авто.

© Copyright 2020 Підприємство "Логос-Еко" у формі ТзОВ. Всі права захищені.
On-line запис
On-line запис