• 8526

    ЧОМУ ПОТІЮТЬ ВІКНА В АВТО?

    Проблема запотівання скла не нова і виникає рано чи пізно практично в будь-якому автомобілі.

    Чому запотівають вікна в авто?

    Очевидно, що в такому випадку в салоні автомобіля занадто багато вологи. Потрапляє вона туди навіть з взуттям та одягом в дощовий день. Включення грубки для прогріву салону проблему не вирішує, оскільки волога, зібрана в салоні, починає випаровуватися і конденсуватися на склі.

    • 1320

    НАВІЩО МІНЯТИ ФІЛЬТР ТА РІДИНУ В ГІДРОПІДСИЛЮВАЧІ КЕРМА?

    Наші клієнти часто цікавляться: "Навіщо міняти фільтр та рідину в гідропідсилювачі керма?"

    На жаль, багато хто вважає, що рідину гідропідсилювача керма міняти не потрібно і вистачає її на весь термін служби автомобіля.

    Справді, ця рідина заливається в резервуар ГПК на заводі-виробника і часто сам виробник не регламентує періодичність її заміни в документації до авто. Проте з часом ця рідина втрачає свої властивості, а фільтр, що підтримує чистоту та властивості рідини, засмічується.

    • 1070

    6 ПОРАД ДЛЯ СПРАВНОЇ РОБОТИ КОРОБКИ ПЕРЕДАЧ

    Коробка передач — найбільш зносостійка частина автомобіля. Ламається даний елемент набагато рідше, але ремонт її досить дорогий. Тому ми підготували 6 порад, дотримання яких істотно збільшить тривалість працездатності коробки передач.

    • 716

    5 ПОРАД ПО ЗАМІНІ МАСТИЛА І МАСЛЯНОГО ФІЛЬТРА

    1. Не лінуйтеся часто міняти масляний фільтр. При сильному забруднені мастило потрапляє в двигун повз фільтруючий елемент, що критично впливає на роботу двигуна.

    2. Вакуумна "експрес" заміна оливи не панацея. Не дивлячись на всі переваги такої заміни, після неї в двигуні залишається дуже багато відпрацьованого мастила, чого можна уникнути при традиційному зливі. Тому рекомендуємо вакуумну заміну чергувати з традиційною.

    • 5

    ЯК ЧАСТО ПОТРІБНО МІНЯТИ МАСТИЛО

    Даємо кілька порад:

    Керуйтеся рекомендаціями виробника авто. Під час випробувань автомобіля виробники обов'язково проводять підбір оливи, яка найкраще підходить конкретному типу двигуна. Мова йде не про виробника чи марку мастила, а про допуск автовиробника по маслу до двигуна (набір букв і цифр, наприклад, VW 501.01). Також сам виробник вказує рекомендований інтервал заміни мастила. Цю інформацію можна знайти в сервісній книжці вашого автомобіля.

КАТЕГОРІЇ
АРХІВ
ПОПУЛЯРНІ СТАТТІ
НОВІ СТАТТІ
ОСТАННІ НОВИНИ
© Copyright 2020 Підприємство "Логос-Еко" у формі ТзОВ. Всі права захищені.
On-line запис
On-line запис